Prima seizoenouverture voor Rohda´76

Rohda´76 is de nieuwe competitie voortvarend van start gegaan. Uit bij Alphia boekte de blauwwitte equipe een knappe 1-2 overwinning. Bij die driepunter was een belangrijke rol weggelegd voor Arnoud Troost. Met 2 doelpunten wist de rappe aanvaller een 1-0 achterstand ongedaan maken.

Toch zag het er aanvankelijk niet naar uit dat Rohda’76 met de volle winst uit Alphen aan den Rijn zou vertrekken. Al in de eerste minuut kende Tim van der Werf een ongelukkig moment. Hij werkte de bal in eigen doel. In de verder niet hoogstaande eerste helft wist Rohda’76 de achterstand niet weg te poetsen. Na de thee lukte dat wel. Arnoud Troost trok de stand eerst gelijk om vervolgens 20 minuten voor tijd zijn handtekening te zetten onder de winnende treffer, 1-2.

Aanstaande zaterdag 10 september ontvangt Rohda’76 het Vinkenveense Hertha. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Rohda'76-Alphia.Arnoud.Troost.week.36

Foto-onderschrift: Arnoud Troost zorgde met 2 treffers voor de Rohda-zege. Foto Kees van der Wilk