Afscheidsreceptie Peter en Milena

 




Op zondag 27 november vanaf 15.00 uur zal tennisvereniging Botesa op grootse wijze afscheid gaan nemen van zowel Peter als Milena. Na ruim 32 jaar in dienst te zijn geweest van Botesa hebben zij besloten om in 2017 te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Milena stopt per 1-1-2017 met de horeca bij Botesa en Peter heeft recent aangegeven per 1-7-2017 zijn werkzaamheden als parkbeheerder te willen beëindigen.

Peter en Milena hebben zich vele jaren vol overgave voor de vereniging ingezet en zij vormden in feite het fundament van de vereniging. Er wordt zelfs gezegd dat Botesa haar bestaansrecht aan hen te danken heeft. Bijna altijd waren zij wel op de vereniging te vinden. Overwegend positief, soms ook kritisch, maar altijd meedenkend en handelend in het belang van de vereniging.

Het naderende afscheid wil het bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom roepen zij alle (oud)leden op om onder het genot van een hapje en een drankje hen de handen te komen schudden. Dus noteer alvast in de agenda op zondag 27 november vanaf 15:00 uur, afscheidsreceptie Peter & Milena in het clubhuis De Dubbele Punt aan de Broekveldselaan.

img_6334

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie