Podiumplaatsen en goede prestaties tijdens indoorwedstrijden

Zaterdag 28 januari waren verschillende junioren actief op indoorwedstrijden op verschillende locaties. Stan Reedijk reisde af naar Utrecht om deel te nemen aan de Hellas winter indoor. Hij kwam daar uit op de 60 meter horden, hoogspringen en kogelstoten. In de series van de 60 meter horden liep hij een nieuw persoonlijke tijd van 11.13 seconden wat goed was voor een vierde plaats. Door deze vierde plaats mocht hij starten in de finale van de 60 meter horden. Daar finishte hij als vierde in een tijd van 11.38 seconden. Bij het kogelstoten stootte hij de kogel naar een afstand van 6.67 meter, persoonlijk record, en goed voor een zevende plaats. Bij het hoogspringen sprong hij over een hoogte van 1.23 meter, een achtste plaats.

Raphaël Willemstein en Robin de Haan deden mee aan een indoorwedstrijd in Zoetermeer. Voor Raphaël en Robin waren er podiumplaatsen bij het hoogspringen. Raphaël werd eerste met een hoogte van 1.30 meter en Robin werd derde met een hoogte van 1.20 meter.

Beiden atleten kwamen ook uit op de 60 meter sprint. Raphaël liet de klok stoppen in een tijd van 9.64 seconden( 8e plaats) en Robin finishte in een tijd van 9.67 seconden ( 9e plaats). Voor beide atleten was dit een persoonlijk record.

Zaterdag 21 januari hadden de pupillen een indoorwedstrijd in Zoetermeer. Ruben Baars en Rick van Duin werkten een meerkamp af in het Athletic Champs programma. Ruben deed mee aan de 40 meter sprint, hurk hoog en balstoten. Hij eindigde op een 21e plaats. Rick van Duin deed mee aan de 60 meter sprint, verspringen en kogelstoten. Hij eindigde op een 16e plaats. De prestaties van Ruben en Rick waren allemaal persoonlijke records en met de outdoorwedstrijden hadden ze nog niet zo goed gepresteerd.