Wisseling van de wacht D66 Bodegraven-Reeuwijk

Meike van der Valk (D66) gaat de Gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk verlaten. Zij kan zich niet vinden in sommige ethische standpunten die spelen op landelijk niveau en heeft bij gevolg haar lidmaatschap van de partij opgezegd. De samenwerking in de lokale fractie en in de gemeenteraad is altijd bijzonder prettig en constructief geweest. Fractievoorzitter Elly de Vries en het lokale bestuur van D66 betreuren dan ook het vertrek van Van der Valk, maar respecteren niettemin dit voor haar moeilijke en persoonlijke besluit.




 

D66 is verheugd dat Remco Buis, indertijd nummer drie op de kieslijst en sinds 2014 lid van de Raadscommissie Samenleving, bereid gevonden is om Meike van der Valk als lid van de Gemeenteraad op te volgen.

 

In het dagelijks leven werkt Remco Buis als bedrijfsarts voor verschillende bedrijven en instellingen, waaronder ook gemeentelijke afdelingen met het accent op het openbaar vervoer en voor instellingen in de zorg en het onderwijs. Zijn belangstelling gaat daarbij voornamelijk uit naar de directe leefomgeving die zo’n grote invloed heeft op de gezondheid.

Foto: https://bodegraven-reeuwijk.d66.nl/organisatie/fractie/

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie