Bridget Jones’s Baby 

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in de derde film over s werelds meest onverbeterlijke, klunzige vrijgezel aller tijden: Bridget Jones. Op donderdag 30 maart vertoont het Evertshuis Bridget Jones’s Baby waarin Bridget in verwachting is en niet zeker weet van wie. 




‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan. Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack Qwant (Patrick Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is.

Bridget Jones’s Baby is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Felnner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

Praktische informatie:
Donderdag 30 maart 2017
Aanvang: 20.30 uurLocatie: Evertshuis
Ticket: € 8,50 (incl. drankje)
Duur: 123 minuten

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie