Seizoenstart Atletiek zorgt voor veel persoonlijke records

De pupillen van SC Reeuwijk reisden zaterdag 8 april af naar Leiden voor de eerste competitiewedstrijd van de regio Zuid-Holland Midden. Onder prachtige omstandigheden werkten de pupillen hun onderdelen af van het Athletic Champs programma. ’s Ochtends waren de D,C,B pupillen aan de beurt en vanaf 13.00 uur de A-pupillen. Met de openingswedstrijd van vorige week op de eigen atletiekbaan wisten de pupillen heel goed te presteren maar de twaalf pupillen in de verschillende categorieën stegen vandaag weer boven zich zelf uit door in totaal 61 persoonlijke records te verbeteren.




Aelin Smits sprintte op de 40 meter naar een tijd van 8.01 seconden, een verbetering van 0.3 seconden van haar oude tijd. Mouna Jansen stootte met balstoten de bal naar een afstand van 4.40 meter bijna één meter verder dan haar oude persoonlijke record. Jochem Hofland snelde over de 40 meter horden in 8.28 seconden, een verbetering van 0.7 seconden. Met balstoten stootte hij de bal naar 4.90 meter, anderhalve meter verder dan zijn oude prestatie. Milan Tol wist zijn persoonlijk record met het vortexwerpen met 4 meter te verbeteren naar een afstand van 30.00 meter. En bij het verspringen sprong hij naar een afstand van 3.70 meter wat een flinke verbetering van zijn oude afstand betekende.

 

Atleten Sportclub Reeuwijk lopen Marathon Rotterdam

 

Zondag 9 april liepen 5 atleten van SC Reeuwijk in Rotterdam de marathon.

Frans van Zuilen was de snelste atleet van SC Reeuwijk op de marathon. Hij liep een mooie vlakke race en finishte in een tijd van 3 uur en 24.10 minuten. Deze tijd betekende een nieuw persoonlijk record met meer dan 5 minuten. Quintus van de Bijl en Gijs Graveland maakten hun debuut op de marathon. Quintus liep een tijd van 4 uur en 25.18 minuten en Gijs in 4 uur en 50.27 minuten.

Erik Huisman finishte in een tijd van 4 uur 14.42 minuten. John van Hoorn liep een tijd van 4 uur en 46.27 minuten.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie