1ste prijs, Kijk op Bodegraven-Reeuwijk met de Recreatiekrant Buitengebeurthet.nl

Elly de Knikker, uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, werd daar verrast met de A.M. Banda-prijs voor het beste commerciële initiatief met haar uitgave: Buitengebeurthet.nl 2016.




Een inzending die dit jaar met kop en schouders boven de andere inzendingen uitstak. Kijk op Bodegraven-Reeuwijk is er in geslaagd om voor de lezers in het verzorgingsgebied een uitgave te maken waarmee de inwoners verrast worden van wat er allemaal mogelijk is in hun eigen omgeving. De manier waarop er bijna letterlijk een merk in de markt wordt gezet en de creatieve uitgangspunten waarbij de binding met de lezer mooi wordt versterkt verdienen lof.

Verrassende wetenswaardigheden gecombineerd met activiteiten en mogelijkheden in de regio hebben een zeer interessante uitgave opgeleverd voor de lezers van Kijk op

Bodegraven-Reeuwijk. De kwalitatief goede inhoud en onderwerpen is gecombineerd met een goede opmaak en op de kwaliteit van het drukwerk is niet bezuinigd.

Sterk aan het concept is dat de gehele special is doorvertaald naar online media en er is extern advertentieruimte ingekocht om de special kenbaar te maken en dit is ondersteund met leuke PR acties.

Daarnaast biedt deze uitgave mogelijkheden om door te vertalen naar andere acties (spin-of) en is de uitgave elk jaar opnieuw te maken zonder dat dit de lezer zal gaan vervelen.

De stukken die zijn ingediend laten op eenvoudige wijze de gedachte achter de uitgave zien en het resultaat is goed onderbouwd.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie