1000 kinderen en 400 vrijwilligers tijdens 50e editie Vakantiespelen Bodegraven

Over een kleine drie maanden staat de 50e editie van de Vakantiespelen al weer voor de deur. Vorige week hebben vrijwilligers en kinderen zich ingeschreven.




 

Op woensdag 17 mei was het mogelijk voor de ouders om hun kinderen in te schrijven in het nieuwe inschrijfsysteem. Dit nieuwe inschrijfsysteem is ontwikkeld door Bizway in samenwerking met de werkgroep Vakantiespelen. Bizway is een IT dienstverlener en webhosting bedrijf met expertise in grote aantallen gebruikers en daardoor de geschikte partner voor de Vakantiespelen. De organisatie is ontzettend trots op deze sponsoring van Bizway.

 

Al snel bleek dat het evenement ook dit jaar weer zeer populair is onder de kinderen uit Bodegraven en omstreken. Na 20 minuten hadden al 1000 kinderen zich ingeschreven. Het evenemententerrein aan de Burgemeester Kremerweg heeft maar een beperkte capaciteit, waardoor er helaas ook kinderen teleurgesteld moesten worden. De organisatie gaat de komende weken aan de slag met het verwerken van de inschrijvingen en zal dan ook kijken of er nog kinderen van de wachtlijst kunnen deelnemen.

 

Daarnaast was op zaterdag 13 mei de inschrijfavond voor vrijwilligers. Ook hier heeft de Vakantiespelen weer een record neergezet met ruim 400 vrijwilligers. Wilt u nog bijdragen aan deze jubileumeditie van de Vakantiespelen als vrijwilliger of sponsor, kijk dan voor meer informatie op www.vakantiespelen.nl. Hier kun je ook een donatie via iDeal maken.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie