Kampioenen bij Studio Viva Dans

Gisteren is Studio Viva Dans maar liefst 2x Nederlands Kampioen geworden in Beverwijk! Wij zijn ontzettend trots op onze kinderen, Studio Viva Dans en de docenten.




 

Wij willen benadrukken dat dit echt een geweldige prestatie is, omdat zij landelijk gezien vele dansgroepen uit diverse dorpen en grote steden achter zich hebben gelaten en twee keer de eerste prijs wisten binnen te halen. De groepen hebben hier het hele jaar heel hard voor getraind en zij + hun ouders zijn enorm trots dat zij zich nu Nederlands Kampioen mogen noemen.

 

Na de voorrondes van het wedstrijdseizoen 2016/2017 wist Studio Viva Dans zich met de groepen Flow Active, Flow Motion en Dance Unit te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in Beverwijk. Alle drie de groepen stonden na de voorrondes hoog in de ranking en Zondag 21 mei was dan de dag dat zij samen met de andere geselecteerde groepen streden voor de titel Nederlands Kampioen.

 

De groep Flow Motion behoorde tot de beste zes, maar wist helaas geen plek in de top drie te behalen. De groepen Flow Active  en Dance unit en hun toeschouwers waren ontzettend blij toen zij te horen kregen dat zij na al die maanden hard trainen de eerste prijs behaalde en zich daarom Nederlands Kampioen mochten noemen.

 

De groep Flow Active behaalde deze prijs in de oudste jazz/ modern categorie en Dance Unit in de oudste streetdance/ hip hop categorie. “We hebben vaker de eerste prijs gewonnen van verschillende danswedstrijden maar hebben nog nooit eerder op één dag twee keer de titel Nederlands Kampioen binnen gehaald. Wij zijn dus ontzettend trots op alle drie de groepen die zulke goede resultaten behaalt hebben”: aldus de docenten van Viva Dans.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie