Werkzaamheden Kaagbaan Schiphol lopen uit

De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan één week uitgesteld. Schiphol doet er alles aan om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. De verwachting is dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei overdag weer in gebruik wordt genomen. Schiphol vindt het zeer vervelend voor omwonenden die langer hinder ondervinden van het groot onderhoud aan de Kaagbaan en vraagt hier begrip voor.




Meer informatie

Kijk voor meer informatie of vragen op de website van BAS. U kunt ook telefonisch contact opnemen via nummer: 020-6015555. BAS is het informatie- en klachtencentrum waar omwonenden terecht kunnen met al hun vragen en klachten over het vliegverkeer van, naar en op Schiphol.

Groot onderhoud

De baan is sinds zaterdag 18 maart buiten gebruik voor groot onderhoud. Door buitengebruikstelling van de Kaagbaan wordt het vliegverkeer dat normaal gebruik maakt van de Kaagbaan in deze periode afgehandeld op de Zwanenburgbaan, Aalsmeerbaan en Buitenveldertbaan. Hierdoor wordt er meer overlast ondervonden van vliegtuigen die over het Groene Hart vliegen.

Foto: Robert Remers

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie