Opening nieuwe tennisbanen bij Botesa in Bodegraven

T.c. Botesa heeft zaterdag 18 november op feestelijke wijze de 3 nieuwe seizoensverlengde tennisbanen geopend. Baan 8,9 en 10 zijn nu match clay banen oftewel “all weather gravel banen.” Hier kan ook in de winter op gespeeld worden, de enige belemmering is  sneeuw.




Om 15:00 uur begon de jeugd met een clinic van Richèl Hogenkamp en Niels van Geer en Jon Emmelkamp van TennisNed. Richèl is een 25-jarige tennisspeelster, ze werd 3 maal Nederlands kampioen, staat op dit moment 2e van Nederland en 105e op de enkelspelranglijst van de wereld. 

Alle kinderen konden tegen Richèl spelen en probeerden natuurlijk een punt tegen haar te scoren. Ondertussen was er voor de ouders en andere belangstellende warme chocomel, koffie en glühwein te verkrijgen met wat lekkers. Na de clinic speelden Niels en Jon nog een paar puntjes tegen Richèl. Ook zij probeerden natuurlijk van haar te winnen en vermaakten het publiek met mooie rally’s. De kinderen bleven trouw voor hun tennisleraren maar vonden Richèl ook heel erg aardig.

Vervolgens was het officiële gedeelte en bedankte de voorzitter, Richèl en ook alle vrijwilligers voor hun bijdrage in het afgelopen jaar. Dit werd beklonken met een glas cava , kinderchampagne en wat vuurwerk. ‘s Avonds was er een buffet van stampotten en muziek en werd er nog volop gedanst. Drie heren van Esto (Werner, Ardy en Martijn) stonden achter de bar, zodat alle commissieleden konden genieten van een gezellige avond.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank