Succesvol weekend voor ReBo Gym

Zaterdag 21 april waren vier vechters van ReBo-Gym aanwezig op het RISING PRIDE event in theater Castellum (Alphen aan den Rijn). Ayoub Kalleche ging als eerste van de vier de ring in en had net zoals zijn tegenstander mooie trap- en stoot combinaties. Dat resulteerde in dat hun wedstrijd gelijk opging en eindigde onbeslist. Als tweede mocht Zidane El Biali de ring in, hij ging vanaf de eerste seconde er vol voor met veel trappen, stoten en knieën. Hiermee overklaste hij dan ook terecht zijn tegenstander. Kortom een mooie winst voor Zidane!




Chakir Amaadachou ging als derde, hij pakte rustig zijn punten met trappen en stoten en ook hij ging ervandoor met de winst! Nummer vier Saad Khalki ontweek de vele trappen van zijn tegenstander heel soepel, pakte goed zijn punten en nam ook de winstbeker mee naar huis!

Afgelopen zondag 22 april traden 5 vechters van ReBo-Gym aan tijdens het Great Fights Event in Hendrik Ido Ambacht. Zidane Deborah won in de tweede rond op TKO (Technische Knock Out) waarna in de volgende wedstrijd Chakir Amaadachou overduidelijk beter was dan zijn tegenstander en de partij won. In de derde wedstrijd was het de beurt aan Ayoub Kalleche die als een beest vocht en zijn tegenstander elke ronde onder druk zette en de partij naar zich toetrok. Nessim Mellah die uitkwam in de N klasse, overrompelde zijn tegenstander met harde trappen en ging er ook met de winst vandoor. Damien Rijs die als laatste voor ReBo-Gym de ring in ging gaf prima partij maar verloor helaas uiteindelijk de partij op punten. Kortom, prima prestaties.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank