05

Claudia Kappers krijgt een 9,4 van klanten

Het hele jaar door worden de klanten van Claudia Kappers in Bodegraven gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurd via het online boekingsplatform BarberBooking. Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens eigenaar Claudia van Leeuwen want voor hen staat de klant op plek nummer 1.

Daarom zijn ze dit jaar ook trots op hun behaalde resultaat. De salon werd in totaliteit beoordeeld met een cijfer 9,4. Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het Kapsel, de Kapster en de kapsalon. Het cijfer geeft dus een mooi beeld van de totale salon. 

Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die echt geweest zijn in Claudia Kappers krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet zo maar iemand mag deze salon dus beoordelen. Dus dames en heren, bent u op zoek naar een goede salon goed voor zowel het Kapsel, De Kapster en de kapsalon? Bij Claudia Kappers bent u volgens de eerdere bezoekers aan het juiste adres en kunt u ook nog eens makkelijk een online afspraak maken op www.claudiakappers.nl

Claudia Kappers is gevestigd op de Oud Bodegraafseweg 4 in Bodegraven.
Telefoonnummer: 0172-645341X