Vrouw Holland-lig1-kl-fotograaf Roelof Bos

Jubileumshow ‘Vrouw Holland’

In hun jubileumshow  ‘20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam’ kijkt Vrouw Holland terug op twintig jaar kleedkamerhumor. Vocaal ijzersterk laat ze een nieuw licht schijnen op klassiekers als ‘Blauw plek’ en ‘Mis je me dan nog’. In deze hilarische show natuurlijk ook acts als ‘Tieten-poppenkast’ en ‘Bouwvakkers’.
Vrouw Holland is rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer. Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken nemen elkaar, zichzelf en jullie bruut op de hak. Pianist Reinout Douma, 20 jaar virtuozer geworden, begeleidt deze gestoorde diva’s onverstoorbaar.

Maak er een volledige avond uit van en boek een theatermenu à € 26,00 per persoon. Aanvang diner 18.00 uur.Tickets voor deze voorstelling à € 18,50 (inclusief consumptie) zijn te bestellen via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven. Aanvang van de voorstelling is om 20.30 uur.

‘De Groningse Cabaretgroep, 3 vrouwen en een man, speelde in 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam, de Groningse Schouwburg plat met een sterk opgebouwd programma, waarin alle losse eindjes knap tot 1 draad zijn gesponnen’. ‘Er valt in deze voorstelling vreselijk veel te lachen’. (Dagblad van het Noorden)

Praktische informatie:

Zaterdag 10 maart 2018

Genre: cabaret
Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 18,50 (inclusief consumptie)
Theaterdiner: € 26,00 pp
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Fotograaf Roelof BosX