Nieuwerbrug-pop-up-restaurant

Pop-up restaurant in Nieuwerbrug

Elke donderdag- en vrijdagavond in maart is er weer een heerlijk 3-gangendiner te verkrijgen in Tapperij de Bourgondiër. Eigenaar van de Nieuwerbrugse horecalocatie Patrick Olsthoorn en vaste kok Lars van den Bovenkamp heropenen volgende maand met veel enthousiasme hun pop-up restaurant.

“Na het eerdere succes van ons tijdelijke restaurantconcept waarbij we veel gasten hebben laten kennismaken met onze feestlocatie én onze keuken, geven we onze gasten graag opnieuw een culinaire beleving”, vertelt Patrick. “Tapperij de Bourgondiër is inmiddels voor velen bekend, maar we blijven graag verrassen. Ons restaurant biedt een sfeervolle ambiance en het concept is laagdrempelig. Zo kan iedereen ervaren wat er op culinair gebied mogelijk is, ook tijdens feesten en partijen op onze locatie.”

Voor € 28,75 per persoon krijgen gasten bij Tapperij de Bourgondiër elke week een nieuw en verrassend 3-gangenmenu voorgeschoteld met een Bourgondisch tintje. Genieten van een compleet verzorgde avond met vrienden, familie, collega’s of met z’n tweetjes, iedereen is van harte welkom. Via de website www.tap.nu/restaurant kan eenvoudig een tafel gereserveerd worden.

Het pop-up restaurant is open op donderdagavond en vrijdagavond in maart. Daarna sluit het restaurant haar deuren weer, maar blijft de feestlocatie uiteraard beschikbaar om af te huren voor diverse gelegenheden.

 X