Robbert

Restaurant “Bij Robbert” bestaat 5 jaar en opent Proeflokaal Bij Robbert

Restaurant “Bij Robbert” uit Bodegraven bestaat 5 jaar en viert dit lustrum met de opening van Proeflokaal Bij Robbert. Het Proeflokaal opent op 3 maart en bevindt zich aan de achterzijde van het huidige pand aan de Kerkstraat. De ingrediënten: meer dan 25 soorten bier, 8 wijnen, 34 zitplaatsen, een riante bar en lokale bistrogerechten als tonijntartaar en tournedos. Eigenaar en chef-kok Robbert Goedhart over het nieuwe initiatief:

“Waar Restaurant “Bij Robbert” creatieve gerechten en verrassende, culinaire smaakcombinaties uit de keuken tovert, mikken we met Proeflokaal Bij Robbert op meer herkenbare gerechten. Denk aan carpaccio, Caesarsalade, kippendij en zalm, Noem het een bistro, alles à la cart, vers, uit de regio en voor een eerlijke prijs.”

Grote diversiteit aan bieren en wijnen

Bij zo’n concept hoort een grote diversiteit aan betaalbare bieren en wijnen, vindt Goedhart. We hebben meer dan 25 soorten bier, variërend van lokaal Bodegraafs bier tot trappistenbier uit België. Deels op fles, deels op de tap. Ook schenken we acht soorten wijn op glas. Aan de nieuwe, grote bar kun je een hapje en drankje bestellen en met 34 zitplaatsen hebben we genoeg plek om te tafelen.

Verwarmd en overdekt binnenterras.
Naast Proeflokaal “Bij Robbert” blijft Restaurant “Bij Robber”t – in 2016 winnaar van de AD Gouden Pollepel met een 8,4 – gewoon bestaan, evenals de mogelijkheden voor Private Dining en het vieren van feesten en partijen. Goedhart: “We hebben afgelopen winter de nodige verbouwingen gehad en zijn met onder meer een verwarmd en overdekt binnenterras helemaal klaar voor 2020.”

Lustrum- en openingsactie
Om het lustrum en de opening van Proeflokaal “Bij Robbert” te vieren is er in de maand maart,  een mooi openings deal.

Restaurant Bij Robbert: 4-gangen voor 39 euro
Proeflokaal Bij Robbert: 3-gangen à la cart voor 27,50 euro

 X