08977be3-8504-4155-bdba-b0bb4d810cf6

Soccerdream breidt uit in de regio

De 30-jarige Bodegraver is na de zomer begonnen met zijn nieuwe voetbalschool Soccerdream bij voetbalclub Rijnstreek. Hij neemt regelmatig spelers mee met wie hij in het verleden speelde. Ook meerdere (oud)profvoetballers hebben een boodschap ingesproken om Soccerdream op de kaart te zetten. 

Nieuwe locatie erbij 

De oud-profvoetballer heeft sinds deze week een nieuwe club erbij om trainingen te geven.” Dit is aan de jeugd van SV Aarlanderveen. Afgelopen woensdag was de start met ruim 40 kinderen bestaande uit vier elftallen. De samenwerking is hier met Plutosport. Gaaf om te zien dat kinderen enthousiast worden en beter willen leren voetballen.”

Gratis training

Hij geeft aan dat iedereen welkom is bij de training. Je kan zelfs een gratis training bijwonen. Maar meld je snel aan, want de aanmeldingen gaan hard. Wil je liever een privétraining? Niets is onmogelijk bij Soccerdreams. De voetbalschool zorgt er niet alleen voor dat je beter leert voetballen, ze zorgen er ook voor dat je conditioneel fitter wordt. 

De trainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 17 jaar.. “We gaan door tot eind november en na de winterstop pakken het weer op”, aldus oprichter Vlatko.

Aanmelden

Mail hiervoor naar info@soccerdream.nl

Meer informatie

Voor alle filmpjes en prijzen bekijk de website: www.soccerdream.nlX