1c6dc4bb-fa17-4e45-b7cf-f7a385441bbd

Win een spellenpakket t.w.v. € 170,- bij Daans Shop

Daans Shop wordt spellenwinkel en dé plek om te spelen! De frequente bezoeker weet het al: Daans Shop is de laatste tijd aan het veranderen. De winkel is de laatste twee maanden langzaam maar zeker al voor 50% omgetoverd tot een plek waar men niet alleen spellen kan kopen, maar ook kan spelen! Daarom geven wij graag aan één iemand een spellenpakket t.w.v. € 175,- cadeau.

Hoe kan je winnen?

Like de Facebookpagina van Rebonieuws.nl
Like de Facebookpagina van Daans Shop
Reageer waarom jij kans wil maken op dit spellenpakket!

Deze actie loopt vanaf 9 t/m 16 november.  De winnaar zal maandag 18 november worden bekend gemaakt.

Hoe het begon

“Begin dit jaar vroeg Games Workshop ons of wij hun Warhammer verkooppunt in de regio wilden zijn. Ons antwoord? Graag natuurlijk! Wat toen begon met een klein rekje, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste Warhammer collectie van de regio, en er kwam nog meer bij. Dit houdt in dat de helft van onze winkel inmiddels is ingericht met bordspellen, tradingcardgames (zoals Magic the Gathering) en Dungeons & Dragons”, vertelt Daan trots.

Onze wekelijkse spelavonden

Daans Shop heeft het niet alleen bij deze grote Warhammer collectie gelaten. Er worden namelijk ook wekelijkse speelavonden georganiseerd. Bordspellen op donderdag, Friday Night Magic op vrijdag en Dungeons & Dragons op zaterdag. Hier komen mensen van alle richtingen op af van Utrecht tot Zoetermeer. “Deze avonden zijn erg populair en natuurlijk onwijs gezellig! Niet alleen ’s avonds zijn mensen welkom om te komen spelen, maar ook overdag kan er men altijd langskomen op te spelen, puzzelen etc.”   Leuk om te weten: Daans Shop sinds kort officieel WPN store geworden voor Magic en D&D spelers. “Hier zijn we erg trots op!”, zegt Daan. “Voor deze spelers is dit heel belangrijk voor hun wereldwijde ranking”

Wat er de komende tijd nog meer gaat gebeuren

“Ons hart ligt bij toch bij spellen merken we. Daarom hebben we besloten dat we het roer (nog verder) gaan omgooien. We gaan de komende maanden de collectie verder uitbouwen en willen aan het einde van het jaar compleet ‘om zijn’. Dit bekent uiteindelijk 200 m² vol met spellen, puzzels en plek om te spelen! Gaaf toch?!” Sinds kort is het aanbod uitgebreid met puzzels voor volwassenen én kinderen en is de gehele collectie van Smart Games (voor kinderen vanaf 2 jaar) toegevoegd. En er komt nog meer aan!.

Daans Shop
Brugstraat 4
2411 BN Bodegraven
Info@Daansshop.nl
www.Daansshop.nl

 

 

 X