34c7baa6-8f7b-42a3-9cb3-d1bc4732e2d6

Rijsttafel bij restaurant bij Robbert in Bodegraven

In het weekend van 26,27,28 februari gaan wij op de Indische toer, bestel onze Indische rijsttafel Bij Robbert. Rendang, Saté Ajam en Sajoer boontjes. Gaan er Indische belletjes rinkelen? Restaurant Bij Robbert gaat op de Indische toer en neemt zijn gasten hier graag in mee.

In deze tijd moet je creatief en actief blijven als restaurant eigenaar, aldus Robbert. Mensen zitten veel thuis, dat kan eentonig worden. Met de Indische rijsttafel tover je echt eens iets anders op tafel. U kent de term Indische rijsttafel misschien wel? Een rijsttafel is een tafel vol met heerlijke Indische/Indonesische gerechten en natuurlijk rijst. Op onze website staan alle gerechten. Een kleine aanrader: bekijk ook onze bijgerechten. De spekkoek bijvoorbeeld, een typisch gerecht wat vaak goed in de smaak valt. 

Wilt u zo’n overheerlijke rijsttafel? Voor 45,- heeft u een rijsttafel voor twee personen. Heel graag minimaal 24 uur van tevoren bestellen via info@bijrobbert.nl
De rijsttafel is af te halen in ons restaurant waar u kunt pinnen of contant kan betalen.

Indische rijsttafel Bij Robbert. 2 personen 45,-

Gerechten.

Nasi goreng 1
gebakken rijst
Rengdang 2
rundvlees gestoofd in kokos
Sate ajam 3 
kipsate in pindasaus
Sajoer boontjes 4
boontjes in pitte kokossaus
Sambal goreng telor 5
eieren in pitte saus
Sajoer iodeh 6
garnalen in groenten met kabeljauw

Bijgerechten.

Kroepoek, garnalen chips 7
Bawang goreng, gebakken ui 8
Soeroendeng, kruidige kokosmix 9
Atjar tampoer, groenten in zoetzuur 10
Atjar kerimoen, zoetzure komkommer 11
Kentang kering, pittige aardappel chips 12
Spekkoek,Indonesië zoete cake 13
Roedjak manis, fruit in zoete dressing 14 

Bereidingswijzen

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de bakjes met de cijfers (1 t/m 6). Haal de deksel niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal in de tussentijd de deksels van de bakjes met de cijfers op de labels (7 t/m 12). Zet ze op tafels en strooi deze over de gerechten naar smaak.
5. Neem de bakjes uit de oven na 25 minuten en haal de deksels er af, serveer het warme eten in in schalen of in de bakjes.
6. De cijfers 13&14 zijn desserts

 



X