streekmarkt1

13 juli Streekmarkt Bodegraven “Grootser en muzikaler dan ooit”

Zaterdag 13 Juli belooft een bijzonder drukke dag te worden in het centrum van Bodegraven. Kom gezellig langs de streekmarkt in de Kerkstraat, het belooft een veelzijdige editie te worden voor jong en oud. Er valt veel te beleven en te proeven!
Op de Streekmarkt Bodegraven kunt u nog beter kennismaken met onze streekproducten en hun makers. Zij vertellen uw graag over de producten uit de streek. Daarnaast kunt u een kijkje nemen bij tractoren en dieren of deelnemen aan leuke activiteiten.

Kinderen zijn van harte welkom

Doe mee met de Stoepkrijt-Kunst-Wedstrijd!

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er zijn veel leuke gratis activiteiten! Steltlopen, boerengolf, springen op het springkussen en een stoepkrijt wedstrijd met leuke prijzen! Wat moetje doen? Maak een mooi kunstwerk, tekst of kreet van stoepkrijt! (Leef je uit!) in de aangegeven vakken in de Kerkstraat. En de beste/mooiste stoepkrijtkunstenaar maakt kans op prijzen die worden aangeboden door de lokale ondernemers. De prijswinnaars worden achteraf via de facebookpagina Streekmarkt Bodegraven bekend gemaakt. Vergeet daarom niet je naam bij je zelfgemaakte kunstwerk te noteren.

Ware feeststemming met veel muziek in het gehele centrum

Zaterdag is het ook nog eens Rembrandt-dag waarbij je veel kunt kunstwerken kunt zien en beleven. Op de streekmarkt vind u de expositie van Kunstenaar Harmen Kooistra, deze is te bewonderen in de kraam en in de Galerie van Marry Glazz gelegen in de Kerkstraat. Daar kunt u deze dag ook terecht voor het speciale Rembrandt bier.

Aan muzikale kwaliteiten geen gebrek tijdens de Streekmarkt.

Omstreeks 11:30u luisteren naar een koor dat voor de studio/galerie van Marry Glazz zal zingen. En rond 12:30u kunt luisteren naar de muzikanten van Speelluy van Boreft die een rondje over de streekmarkt lopen. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u de gehele dag een heuse fanfare in het centrum tegenkomen. Deze sfeervolle muzikantengroep uit de streek vermaken u graag met de meest uiteenlopende liedjes. Het blaaskapel de Herriemonie zal te horen zijn in de Kerkstraat, Brugstraat, Prinshendrikstraat, van Tolstraat en omgeving! Het belooft een bijzonder muzikale dag te worden.

Informatie

De streekmarkt is a.s. Zaterdag 13 Juli van 10:00-16:00u.

Facebookpagina: Streekmarkt Bodegraven

Ingezonden bericht

X