BZ&PC Open Water Bodegraven

BZ&PC Open Water Bodegraven organiseert op zaterdag 23 juni 2018 weer een Open Water Wedstrijden in de Oude Rijn tussen de Rijnhaven en de sluis in het dorp. Eén van de initiatieven is een Sponsortocht voor leerlingen uit de groepen 5-6 en 7-8 (2018-2019), waarbij het inschrijfgeld ten goede komt aan de Hartstichting. Het is de bedoeling dat de leerlingen van groep 5-6 in de Oude Rijn 250 meter afleggen en de leerlingen uit groep 7-8 een afstand van 500 meter afleggen.
Zwem voor het Goede Doel

Vind je de 5km een te grote afstand om eens in de Oude Rijn te zwemmen, dan is de 2,5km Sponsortocht voor de Hartstichting een unieke kans. Fort Wierickerschans is de startlocatie ( start rond 11:00 uur ) voor dit unieke ZWEM VOOR JE HART (hartstichting.nl) Sponsor evenement. Het betreft hier een 2,5km sponsortocht welke geheel in het teken staat voor fondsenwerving t.b.v. de Hart Stichting.

Het inschrijfgeld bedraagt € 27,50, waarvan € 15,00 bestemd is voor de Hartstichting, en je krijgt daarvoor o.a. OpenWater zwemles en een speciale attentie. Het doel van deze Sponsortocht is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hartstichting.

Inschrijven:
Inschrijven kan je via wedstrijd@bzpc-bodegraven.nl o.v.v. OWB18 en je ontvangt dan een informatie pakket.

Start zelf een actie
Via onderstaande link kan je voor je zelf een actie starten voor de Sponsortocht “Zwem voor je Hart”, waarbij vrienden en bekenden je kunnen steunen door of op jouw (sponsor)site of op onze (sponsor)site een donatie te kunnen geven.

https://evenementen.voordehartstichting.nl/evenement/open-water-bodegraven-2018

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank