IMG_8004 (1)

Creatievelingen gezocht voor Kerstmarkt op het Raadhuisplein

Het lijkt nog ver weg maar de activiteitencommissie van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging organiseert op zaterdag 14 december 2019 weer een grote Kerstmarkt op het Raadhuisplein. Bent u een creatieveling, verenigingen of ondernemer in Bodegraven dan kunt u zich vanaf nu aanmelden voor de Kerstmarkt. 
De Kerstmarkt zal een markt worden waar de creatievelingen uit het dorp zich zeker thuis moeten voelen. Maar ook de Bodegraafse ondernemer kan dit jaar aanschuiven. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en uiteraard zal de Kerstman en een Kerstmannenorkest aanwezig zijn. Verder is er een smid, waar de kinderen zelf het ijzer mogen smeden en komt professor Dombidoo en Ladilaa. Deze professor en zijn charmante assistente Ladilaa zijn dag in, dag uit bezig met het uitvinden van je kunt het zo gek nog niet bedenken.

Wanneer

De activiteitencommissie van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) roept dan ook de inwoners en ondernemers op om een mooie en gezellige Kerstmarkt neer te zetten op zaterdag 14 december van 12.00 uur tot 18.00 uur. Doet u mee!! Graag wel even aanmelden voor 17 november 2019 op info@bov-bodegraven.nl onder vermelding van Kerstmarkt Raadhuisplein.

Kosten

De kosten van een marktkraam van twee meter zijn slechts 10 euro. Bent u ondernemer in Bodegraven dan betaalt u 10 euro als u BOV lid bent voor een kraam. Bent u geen BOV lid maar wel ondernemer in Bodegraven dan betaalt u 25 euro.

Presenteren

De activiteitencommissie van de BOV roept dan ook iedereen op wie iets maakt om zich te presenteren op de Kerstmarkt. Als vereniging kunt u bijvoorbeeld Kerststukjes of kaarsen verkopen. Uiteraard mag het ook iets anders zijn daar bent u geheel vrij in als het in elk geval maar in de kerstsfeer is. Op deze manier kunt u de verenigingskas mooi aanvullen met de verkochte waar. Er is wel één uitzondering: er mag geen alcohol verkocht worden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden per e-mal op emailadres: info@bov-bodegraven.nl

Ingezonden bericht

X