JAN JULIUS HUMME WINT BOKSPARTIJ IN THEATER CASTELLUM

Afgelopen zaterdag 12 november was het zover in het Theater Castellum in Alphen a/d Rijn. Hier vond het allereerste Topboksgala plaats, georganiseerd door Alphen sports. Tijdens dit boksevent was de Bodegraafse profbokser Jan Julius Humme de hoofdpartij. Hij nam het op tegen Deler Rasho (die vorige maand nog de grote prijs van Amsterdam wist binnen te slepen tijdens het Ben Bril Memorial in Carré).
UNANIEM GEWONNEN

Na een eerste bekeken ronde, waar de tegenstander van Humme een paar keer goed door kwam, wist de trainer van Jan Julius Humme (Jillus van den Heuvel) dat hij het anders moest aanpakken, namelijk ‘de ruimtes kleiner houden’. Zo gezegd, zo gedaan. Deler (getraind door ‘Big’ Mike Passenier) kwam na de eerste ronde steeds minder in zijn spel door het werk op kortere afstand van Jan Julius Humme. De Bodegraver trok hierdoor steeds meer de partij naar zich toe, met rake treffers en goede combinaties. Na 4 rondes van 3 minuten werd Humme uitgeroepen tot winnaar met een unanieme beslissing (37-39).

SFEERVOL EVENEMENT

Jan Julius Humme: “Het was een erg mooi gala om te boksen, zeker omdat het een ‘thuiswedstrijd’ betrof. Er was veel publiek aanwezig en de sfeer zat er goed in. Het is mooi om zo’n gala te beleven met mijn trainers en andere boksers van Boxing Club Alphen a/d Rijn. We hebben een lange tijd naar dit evenement toegeleefd met elkaar. Mijn partij was een mooie afsluiter van een geweldig event in Alphen aan den Rijn”.

V.l.n.r.: verzorgers Alex Ouwendijk en Johan Takens, trainer Jillus v/d Heuvel, bokser Jan Julius Humme

 

 

Advertentie