Jeugdtheaterdag in het Evertshuis met Boer Boris, schminken en poffertjes

Bodegraven-Reeuwijk – In de herfstvakantie is er op woensdag 26 oktober weer van alles te beleven voor kinderen tijdens de Jeugdtheaterdag. Voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders is er in de ochtend de muzikale voorstelling STAPEL (1+) en in de middag de supercoole voorstelling Boer Boris is de Baas (4+). Tussendoor kan er worden geschminkt, gespeeld en poffertjes gegeten. Kom je ook?
PROGRAMMA JEUGDTHEATERDAG

11.00 – 11.30 uur STAPEL (1+) in de theaterzaal | € 7,50

Stapel is een mooie tekstloze muziekvoorstelling voor de allerkleinsten. Met blokken en bouwstenen als percussie-instrumenten. Laat je verwonderen! Na de voorstelling mogen de kinderen met hun ouders nog even op het podium alle muziekinstrumenten bekijken en uitproberen.

12.00 – 14.00 uur Diverse activiteiten in de foyer | GRATIS

In de foyer kun je je laten schminken als een prinses, piraat of dino, een mooie tekening maken of een (voorlees) boek uitkiezen van Boer Boris bij de kraam van The Readshop Karssen. UNICEF is vandaag ook aanwezig met een levensgroot ganzenbordspel/ Kinderrechten spel, om aandacht te vragen voor kinderen in landen die het moeilijk hebben.

12.30 – 13.30 uur Pofferjes eten in het Grand Café

€ 6,00 p.p. met limo en ijsje (vooraf reserveren verplicht)

14.00 – 14.50 uur Boer Boris is de Baas (4+) in de theaterzaal | € 11,50

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. De bekende tekeningen van Philip Hopman en de teksten van Ted van Lieshout komen nu ook op het toneel tot leven. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Langzaam vouwen de technici deze open… daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers!

Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op www.evertshuis.nl

Foto Boer Boris is de baas o.v.v. Thijs Maas

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank