BZ&PC Dames 1 herstelt van valse start

Waar BZ&PC Dames 1 vorige week even pas op de plaats moest maken, zo kwam de Bodegraafse ploeg zaterdag in het Brabantse Veldhoven een stuk beter voor de dag. Rode lantaarndrager Njord werd eenvoudig aan de kant geschoven. De confrontatie werd nooit echt spannend. Een 0-3 voorsprong opgebouwd in de eerste periode werd niet meer uit handen gegeven. Uiteindelijk stapten de dames van BZ met een 4-9 winst goedgemutst het bad uit. Een uitslag die recht doet aan de stand in de competitie.




“Een lekkere wedstrijd, dat hadden we nodig”, concludeerde coach Ton Kloosterman. “Ons spel van vanavond deed me even denken aan de wedstrijden van vorig seizoen. Frivool en met veel lef waarbij iedereen aan bod kwam. Maar we zijn nu wel een seizoen verder, spelen in een hogere competitie met andere tegenstanders. Ik verwacht van mijn speelsters dat ze zich telkens verbeteren. Ieder voor zich, op elke training, in iedere wedstrijd.”

Of die verbetering zaterdag wederom te zien is, zal blijken. Om 19.30 uur valt de eerste bal in het water. Tegenstander is dan VZV uit IJmuiden. Een strijd om plek vier.

Zaterdag 27 januari
Njord Veldhoven – BZ&PC: 4-9
Periodestanden: 0-3, 0-0, 3-5, 1-1
Doelpunten BZ&PC: Maaike Broersma 2, Kim de Vor 2, Jennifer den Besten 2, Lotte Huisman, Niki Hukker, Suzan Kaynar.
Saves Patricia den Heijer: 5

Foto: Jennifer den Besten twee maal scorend voor winnend BZ&PC (OttenZien Fotografie/ Olaf Otten)

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank