BZ&PC straft fouten ZVVS Vlaardingen opnieuw af

De waterpoloheren van BZ&PC hebben opnieuw een grote uitslag weten neer te zetten tegen ZVVS uit Vlaardingen. Net als in de voorgaande duels (20-4 en 19-3) werd er met overtuigende cijfers gewonnen, in Vlaardingen werd het 6-21 voor de Bodegravers.




Het goed draaiende BZ dat vorige week nog bijna wist te stunten in de beker, kwam zowaar op een achterstand. Even leek het erop dat het ook Rick Sandifort na 20 seconden al moest missen in het restant van de wedstrijd door een blessure. Waar het niet hij enigszins opgelapt door kon en weer enkele hoogstandjes liet zien.

BZ&PC kon de fouten van ZVVS opnieuw goed afstraffen, mede door enkele onderscheppingen van René Peek én de verkeerd liggende keeper van ZVVS hadden ook de schutters een fijne avond. De Bodegraafse equipe kwam geen moment in gevaar en liep uit naar een welverdiende 6-21 overwinning.

Coach Herman van Tongerloo was tevreden na afloop van het duel: ‘’De uitschakeling in de beker is zonde, hierdoor hebben we nog minder échte wedstrijden om voor te spelen. Gelukkig hebben we een mooi oefenprogramma dat ons scherp kan houden, dat werkte vandaag ook. Een makkelijke overwinning, maar dat geeft geen garanties. We zullen er elke week opnieuw weer moeten staan. Te beginnen tegen Oceanus, waar we nog iets goed hebben te maken na de moeizame overwinning in Aalsmeer’’.

Komende zaterdag spelen de heren voor het eerst sinds 1 december weer eens thuis. De eerste bal valt om 20:00 uur in Zwembad de Kuil.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank