Banner-Uri

Bastiaan Meijer krijgt scoop van Uri Geller

Na slechts twee afleveringen is het exit voor het tv-programma MindMasters Live. SBS heeft de stekker eruit getrokken. ,Ik ben ontzettend teleurgesteld over deze vroegtijdige beslissing”, reageert een ongelukkige Uri Geller. ,,Zoiets is me nog nooit overkomen.” De eerste uitzending vorige week vrijdag trok ruim 600.000 kijkers. Deze week bleef dat aantal onder de 500.000.
Bastiaan Meijer uit Bodegraven kreeg de scoop. Hij sprak een dag na de tweede aflevering met Uri Geller in een hotel over de tegenvallende kijkcijfers. Eenmaal terug in zijn eigen woonplaats hoorde de journalist dat het programma per direct van de buis wordt gehaald. Voor Bastiaan een uitgelezen moment om direct een persbericht te schrijven. Bastiaan Meijer zoekt nog even contact met de mentalist Uri Geller, die op zijn beurt zijn statement geeft aan de Bodegraver. Binnen no time pikken de landelijke media het op. AD, Telegraaf, BN de Stem, iedereen staat in de rij om zijn statement over te nemen. “Een bijzonder moment voor mij, vertelt Bastiaan Meijer aan Rebonieuws.nl. Om dit in mijn prille carrière mee te maken zie ik als een bonus”. De journalist neemt binnenkort deel aan het Glazen Huis in Bodegraven. In het tv-programma mocht Leonie Goudkuil uit Bodegraven ook haar opwachting maken in de eerste aflevering door met een pijl en boog te schieten.

“Televisie bestaat om te entertainen en te informeren, dat is precies wat we deden bij MindMasters LIVE”, staat in de officiële reactie die Uri zou hebben gegeven op de site van Bastiaan Meijer. “De kwaliteit van het entertainment was heel hoog dankzij de kandidaten en producers. Naar mijn mening is de beslissing van SBS6 verrassend en misschien te gehaast en vreemd”.

“Het kan liggen aan de stemming in het land en in Europa. Die is somber door de terroristische aanslagen en daardoor kan de timing van deze show misschien ongepast zijn”, gaat de mentalist verder. “Er kunnen ook andere redenen zijn. Ik was ook ongelukkig en ongemakkelijk dat er gezocht werd naar bommen in de studio voor iedere show, dus misschien was de angst voor een aanslag een factor?”

De journalist uit Bodegraven kan je volgen via zijn eigen website: http://www.bastiaanmeijer.nl/

20151128_105406

Lepel

 

There are no comments

Add yours

X