Bravo!+Plus workshop Eau de cologne

blank

Vorige week is de digitale folder van Bravo!+Plus gelanceerd. Deze week verschijnt de papieren folder. De folder staat boordevol met activiteiten voor senioren. Van sport en bewegen tot muziek maken tot het maken van kunst. De folder is o.a. verkrijgbaar bij het Evertshuis, Rijngaarde, de Reehorst.

blank


Volgende week start de eenmalige workshop Eau de cologne maken. Volgens traditioneel recept maakt u zelf eau de cologne “4711” die vervolgens in een glazen 30 ml sprayflacon voorzien van fraai etiket mee naar huis gaat. Liever een andere geur? De mogelijkheid bestaat om onder deskundige begeleiding zelf een bloemengeur samen te stellen uit het gehele assortiment aan essentiële oliën. De workshop wordt gegeven door Miriam Spaas en vindt plaats op Vrijdag 30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Dienstencentrum Rijngaarde in Bodegraven. De kosten bedragen € 10,95 (inclusief koffie/thee).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het Evertshuis, 0172-618484 of stuur een email naar: info@evertshuis.nl of meld u aan via de website: www.evertshuis.nl

Persbericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie