IMG_3412

Laatste informatie over komst vluchtelingen naar Reeuwijk

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk houdt een live-blog bij van de gebeurtenissen. Het laatste nieuws is dat er meer dan 200 vrijwilligers zich hebben aangemeld. De gemeente geeft aan voldoende hulp te hebben en stopt met de inschrijvingen. Ook lokale bedrijven staan in de rij en willen graag hun medewerking verlenen.
De gemeente verwacht vanmiddag duidelijkheid te krijgen van het COA over het tijdstip wanneer de 110 vluchtelingen naar sporthal De Meerkoet komen.

Hieronder de live-blog van de gemeente. Dit plaatsen wij ook op Rebonieuws.nl.

Donderdag 22 oktober – 11:20

Er wordt al hard gewerkt om de Meerkoet klaar te maken zodat het vanaf vanavond als noodopvang gebruikt kan worden.

Donderdag 22 oktober – 10:50 uur

Doordat de Meerkoet wordt gebruikt als noodopvang kunnen sporters tijdelijk geen gebruik maken van de sporthal. Maakt uw vereniging normaal gesproken gebruik van de Meerkoet? Leidinggevenden binnen de vereniging kunnen, als zij vragen hebben, contact opnemen met Piet Kruit van de SBAB via telefoonnummer 0172-612818.

Donderdag 22 oktober – 10:25 uur

Wauw! Inmiddels hebben al ongeveer 200 vrijwilligers zich aangemeld om te helpen bij de noodopvang. Wat een geweldige reactie! Voorlopig hebben we daarom genoeg hulp. Mochten we toch nog extra hulp kunnen gebruiken, dan plaatsen we op deze pagina een oproep.There are no comments

Add yours

X