fluyer

Feestelijke Rustpuntmarkt

’t Rustpunt bestaat vier jaar. Dat wordt gevierd met een feestelijke Rustpuntmarkt op vrijdagmiddag 4 december van 14.00 tot 18.00 uur. Creatievelingen, knappe knutselaars en alle anderen die hun maaksels te koop willen aanbieden, zijn welkom in ’t Rustpunt, Kerkstraat 16 in Bodegraven. Van kaarten tot kaas, van taarten tot sieraden, iedereen is welkom om te kopen en kijken. Kom bijvoorbeeld kijken naar de schilderijen van Piet van der Zee en de antieke klokken die Izaäk van ’t Hof te koop aanbiedt
Voor de kinderen is er een grabbelton. Grabbel voor 1 euro in de ton die Henny heeft gemaakt. Maar zoals altijd is de koffie en de thee gratis!

De feestelijke middag wordt onderstreept door het feit dat het huurcontract voor drie jaar is verlengd. Een dankbaar, maar ook spannend moment. Daarom gaat de gehele opbrengst van de Rustpuntmarkt naar dit Huis van Gebed. Kunt u niet komen, maar wilt u wel steunen? Dat kan via NL51RABO0130055573. Meer informatie: www.bodegraafshuisvangebed.nl of bij Rita Ouwendijk 0615574567.

fluyer

Door: Rita Ouwendijk

There are no comments

Add yours

X