vrijwillig9 (1 van 1)

Stichting Historische Kring Bodegraven bedankt organisatie en kiezers

Een onverwachte gebeurtenis en een succesje voor onze Stichting. 2 Jaar geleden hadden we ons ook al een aangemeld om mee te doen in de categorie verenigingen, toen werd het niks en nu werden we plots genomineerd, en zodoende kwamen we opdraven op de vrijwilligersmarkt in de Reehorst te Reeuwijk. Het was er gezellig druk met veel vrijwilligersclubjes die zich daar presenteerden aan de bezoekers. Daarna kwam de uitreiking, we rekende er echt niet op te winnen, maar vonden het wel leuk om mee te doen. Na het welkom van John Zonderop, en na voorstellen van alle kandidaten, bleek dat SHKB de cheque uit handen kreeg van wethouder Laura Leijendekkers.
Blij verrast stonden we op het podium voor de prijs van € 250,-, de bloemen, de fotosessie en de mooie dankwoorden. Hebben we dit wel verdiend vroegen we ons naderhand af, vrijwilliger zijn vooral personen die zich inzetten voor anderen? In zeker zin doen wij dat ook, wij zijn vereniging met veel donateurs en een kleine groep actievelingen. Wij zetten ons in om de historische zaken voor anderen te bewaren en onze bijeenkomsten zijn een sociaal gebeuren waar veel ouderen plezier aan beleven. Dus we doen het goed, bovendien met onze Bodegraven film en ons laatste Scholenboek als cadeau leverden we dit jaar een extra prestatie.

Conclusie we hebben het wel verdiend en mogen er trost op zijn. Helaas waren Henny en Alphons er niet bij. Plannen voor de toekomst? We gaan kijken of we onze constante lijn kunnen vast houden, onze eigen vrijwilligers hopen we 1 december te bedanken met een hapje en een drankje bij Amigos en zo is het jaar mooi af te sluiten.

Al onze donateurs ook bedankt voor de ondersteuning en voor de uitgebrachte stemmen.

vrijwillig9 (1 van 1)

Door: Broos de Groot

There are no comments

Add yours

X