Rohda’76 schiet weinig op met puntendeling

In de ‘dying seconds’ van de wedstrijd had Chris Nap de winnende treffer op de schoen. Alleen voor de keeper van Hazerswoudse Boys prikte de spits de bal naast de verkeerde kant van de paal. En zo bleef het streektreffen onbeslist, 1-1.
Het povere duel verdiende eigenlijk ook geen winnaar. Voor de pauze had Rohda’76 het betere van het spel, na de wissel van speelhelft waren de gasten dreigender. Een kwartier voor tijd leidde een ongelukkig moment van verdediger Marius Reijsbergen de 0-1 in. Toch had Rohda’76 een passend antwoord klaar. Een vlot lopende aanval via de rechterkant wist Jaap Veldhuijzen te voorzien van een afgemeten voorzet. Die adresseerde hij op het hoofd van Mitchel van Waveren. De middenvelder kopte van dichtbij keurig binnen, 1-1. In de allerlaatste minuut mocht Nap – die door een blessure maanden langs de kant bleef – dus aanleggen voor de winnende. Die kwam er niet en had ook iets te veel van het goede geweest. Door de puntendeling blijft Rohda’76 in de onderste regionen van de derde klasse.

Aanstaande zaterdag staat er een onvervalste derby op het programma. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij runner-up CVC Reeuwijk. De wedstrijd op het sportpark Groene Zoom begint om 14.30 uur.

Rohda'76-HazBoys.MitchelvanWaveren

Doelpuntenmaker Mitchel van Waveren aan de bal. Foto Kees van der Wilk
Door: Ad van den Herik

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie