RTV-Bodegraven

In gesprek met Rien Nobel

Bodegraven-Reeuwijk – Leo Dijkmans heeft maandag 9 november om 20.00 uur Rien Nobel te gast in het radioprogramma ‘In Gesprek met’.
Rien heeft veel interesse voor cultuur in de breedste zin van het woord. Architectuur, beeldhouwkunst, design, religieuze kunst en schilderkunst..  Rien is ook een trouwe bezoeker van de schouwburg.

Vorig jaar is Rien gevraagd om mee te denken over activiteiten voor ouderen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Om te testen of dit mogelijk is, zijn er in het voorjaar twee activiteiten op cultureel gebied geweest en de belangstelling was zeer groot.

In samenwerking met Sam Welzijn, Het Evertshuis, de SBAB en Zorgpartners, is er nu een BRAVO + PLUS project 2015/2016 samengesteld. De folder is nu al te verkrijgen bij Het Evertshuis of te downloaden op de site www.evertshuis.nl

Radio Bodegraven is te beluisteren via de ether op 107.8 FM en via de kabel 103.4 (Ziggo) of 98.3 (Rekam). Uitzending gemist?: luister op internet www.rtvbodegraven.nl (radio). Het programma wordt herhaald op dinsdag 10 november om 22.00 uur en zondag 15 november om 19.00 uur.

There are no comments

Add yours

X