Inbraak omgeving Emmakade Bodegraven, Burgernetmelding van kracht

Getuigen gezocht: poging tot woninginbraak Emmakade te BODEGRAVEN
De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging tot woninginbraak.

De inbraak is gepleegd op zondag 10 januari 2016 rond 20:03 uurin de omgeving van Emmakade te Bodegraven. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Boesemsingel gevlucht.

Signalement: 2 jonge gasten, 1 mollig met licht grijze joggingbroek en boven kleding donker grijs, 2de persoon iets kleiner, geheel donker gekleed.

Meer informatie over hoe de inbraak werd uitgevoerd.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonenvindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.

politie

foto2 politie

Foto’s ingestuurd. Politie zoekt naar verdachte(n)

Bron: Burgernet

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie