Informatiemiddag "Slim(mer) werken met SnelStart" op 26 november 2015

De boekhouding bijwerken is vaak niet iets wat ondernemers graag doen. Ze vinden het maar lastig of zelfs moeilijk en ze steken de tijd die ze er aan kwijt zijn liever in hun onderneming. Willeke de Waal van De Waal Accountants houdt een informatiebijeenkomst, waarin ze ondernemers bijpraat over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van online werken en digitalisering van hun administratie.
,,De slimme administratieve software van SnelStart maakt het boekhouden makkelijk,” legt de Bodegraafse De Waal uit. ,,Ondernemers die het programma gebruiken merken dat zij efficiënter werken en dus veel tijd besparen.” Ondernemers uit het Groene Hart die het programma al gebruiken of overwegen het te gaan gebruiken zijn van harte welkom zich aan te melden voor deze middag. ,,Ik laat de aanwezigen zien hoe zij meer inzicht kunnen krijgen in de financiële situatie van hun bedrijf.”
Behalve Willeke de Waal spreekt ook SnelStart dealer Keda Consult de aanwezigen toe en vertelt meer over de verschillende pakketten en de mogelijke branche specifieke koppelingen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Programma donderdag 26 november vanaf 15.30 uur
Het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven.
15.30 – 16.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
16.00 – 17.00 uur: Slimmer werken met SnelStart
17.00 – 18.00 uur: Borrel
Aanmelden via www.dewaalaccountants.nl/informatiemiddagAdvertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie