banner

Inschrijving Vrijwilligersprijs 2015 tot 21 oktober

Wij zoeken nog goede kandidaten voor de vrijwilligersprijs 2015. U heeft nog maar even de tijd om uw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie te nomineren voor de Vrijwilligersprijs 2015. Pak die kans en wie weet zorgt u ervoor dat uw favoriet op 21 november in het zonnetje wordt gezet.
Alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie kunnen in aanmerking komen voor de prijs. U kunt denken aan een trainer of leider bij een club of vereniging, een vrijwilliger die zorg draagt voor het onderhoud van een speelveld, een organisatie waar de vrijwilligers vol enthousiasme aan de slag zijn, een redacteur van een website. Maar ook eenmalige initiatieven verricht door vrijwilligers komen in aanmerking.
Op zaterdag 21 november worden de winnaars bekend gemaakt. Er worden twee vrijwilligersprijzen uitgereikt. De Vrijwilliger van het Jaar ontvangt de vrijwilligersaward en de Vrijwilligersorganisatie van het Jaar ontvangt een cheque t.w.v. € 250,00.
Aanmelden kan via de website www.erkendtalent.nl. Heeft u geen internet dan kunt u het formulier aanvragen via telefoonnummer (0172) 614 500.
Door: Lidewij van Roon
There are no comments

Add yours

X