Sportcentrum REBO wint bijna alle partijen in Katwijk

Zeven jeugdvechters en 1 volwassene traden zaterdag j.l. aan op het jaarlijks kickboxing gala bij Kamakura in Katwijk, natuurlijk gevolgd door de trouwe aanhang uit Bodegraven e.o.
De aftrap voor Sportcentrum ReBo werd gegeven door Steffany Holswilder. Dit deed ze met succes, met haar harde low kicks hebben de trainers zelfs ingegrepen om de harde strijd wat te verzachten en rustig aan te doen met haar tegenstandster; overduidelijke winst voor Steffany.

Safira Ifrandi heeft namens Sportcentrum ReBo een demo partij gedraaid omdat haar tegenstandster 3 jaar ouder was, en dan mag dit geen officiële wedstrijd zijn. Ondanks het grote leeftijdsverschil was ze overtuigend de beste.

 

Thyara is een jonge dame uit Reeuwijk die voor het eerst de ring betrad. Dit talentje was op haar best, ze luisterde goed naar de trainers en gebruikte goed de technieken en was vooral sterk met haar knieën. Ook een dikke winst voor Thyara!

Naoufal Ambari (met “de sloper” als bijnaam), heeft zijn ijzersterke karakter en kracht weer goed laten zien en met zijn korte bloks en snelle overnames heeft hij alle drie rondes overduidelijk gewonnen ook voor hem de overwinningstrofee!

Yesper schouten ging als invaller mee en had ook een partij maar heeft deze helaas verloren en gaat weer hard trainen om de volgende wedstrijd te winnen.

In het avondprogramma kwam als eerste de ongeslagen Emma de Wit aan de beurt. Het was haar 12e partij en deze wilde ze graag net als alle andere 11 met winst afsluiten en dat deed ze dan ook. Dit keer ging de turbo gelijk vanaf de eerste ronde aan en ze zette goed druk naar voren met diverse combinaties.

In de derde ronde kreeg ze wat tegengas van haar tegenstandster maar het mocht niet baten want de buit was al binnen, haar 12e winst. Kees Slappendel heeft zijn eerste nieuwelingen-partij helaas verloren. Zijn tegenstander had wat meer ervaring in de ring en Kees kwam tekort maar een ervaring rijker en op naar de volgende partij.

Celeste Gielen heeft haar wedstrijd ook gewonnen, en hoe ! Zij heeft alle rondes gedomineerd en in de laatste ronde kon de tegenstandster niet meer en heeft de wedstrijd opgegeven. Hierdoor werd Celeste winnares van het gevecht. 8 wedstrijden waarvan 2 verloren en maar liefst 6 winst, een monsterzege!

Foto: GizmoWorks Photography
Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie