‘WHY are YOU? – 10 jaar FUSION danstheater’

Wekelijks zien we dansprogramma’s op tv. Ook de KISS moves is regelmatig te zien geweest. Na de halve finales bij Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent, is de KISS moves nu te zien, op zaterdag 19 maart, in het Evertshuis met ‘WHY are YO​U?​’. Zij brengen een geweldige show waar de vonken vanaf spatten. Gewoon live in uw eigen theater!
​10 jaar FUSION danstheater. Dorottya Kiss en haar internationale cast nemen de meest spraakmakende stukken uit het verleden en verdiepen deze tot nieuwe creaties en de vetste dancemoves. Dit vormt een prachtig en spetterend geheel. Klassiek ballet ontmoet moderne dans, urban en volksdans ontmoeten hip-hop, van dubstep, house, tot aan Vivaldi, Beethoven, Tchaikovsky en Bach.

Fusion betekent hier meer dan het fuseren van verschillende dans- en muziekgenres; de KISS moves wil bewustzijn creëren en bijdragen aan een maatschappij waarin openheid, respect, creativiteit, kwaliteit en continuïteit centraal staat. The best of the best in a slightly (okay very much) ‘twisted’ way…

WHY are YOU?’ bevat persoonlijke verhalen. Het is kritisch, dramatisch en humoristisch en is dé voorstelling die laat zien waarom het dansgezelschap bestaat, in de breedste zin van het woord.

Zaterdag 19 maart om 20.30 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 18.00 inclusief een pauzeconsumptie. Meer informatie en kaartverkoop: Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. www.evertshuis.nl of 0172-618484.

Kiss Moves-liggend

IMG_7603

IMG_6143

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie