Judoka's actief op Odijk Toernooi

Tijdens het 29e Frans Odijk Toernooi op zaterdag 21 en zondag 22 november werd Sportschool Goederaad vertegenwoordigd door 16 judoka’s. Op zaterdag was het de beurt aan de judoka’s tot 12 jaar. Jos van Wensveen eindigde op een vierde plaats. Op een derde plaats op het podium eindigden Claudia Kamal Ghatis, Yorit Weerdenburg en Wilbert van Bruggen. Een tweede plaats was weggelegd voor Storm van Dijk.  Jelle van Veldhuizen, Ricardo Kamal Ghatias en Djedi Epping mochten de hoogste plek op het podium bestijgen, zij werden eerste.
Op zondag was het de beurt aan de judoka’s vanaf de leeftijdscategorie tm 15 jaar. In de vroege ochtend was het de beurt aan Caitlin Binnendijk en Indy Spits. Beiden wisten met overtuiging een tweede plek op het podium te bemachtigen. In de tweede groep de beurt aan de jongens tot en met -15: Enzo Hermsen, Tim Schriemer en Thomas van Bemmel. Enzo werd eerste met vier gewonnen partijen. In zijn laatste partij won hij doordat zijn tegenstander door een verboden techniek gediskwalificeerd werd. Tim werd tweede. Na verlies in zijn eerste wedstrijd kwam hij sterk terug en won zijn twee partijen daaropvolgend met de maximale score.

Thomas wist helaas geen punten te pakken tijdens dit toernooi en werd vierde. In de laatste groep de beurt aan de judoka’s in de leeftijdscategorie tot -18. Melvin Knot maakt een mooie start en wint zijn eerste en laatste wedstrijd. Helaas geen revanche op zijn verloren partij van vorige week op tegenstander Patrick; hij verliest weer. Boaz van der Sluijs laat na verlies in zijn eerste partij goed judo zien. Hij weet zich te herpakken en wint er twee. Helaas wordt hij in zijn laatste partij gediskwalificeerd voor een actie die erg leek op gevaarlijk spel. Dion Spits wint zijn eerste partij met ippon van zijn tegenstander. De twee partijen daarna verliest hij, ondanks sterk judo. In deze groep weet alleen Dion spits het podium te bestijgen; hij wordt derde.