bijt5 (1 van 1)

Kinderen ontbijten met burgemeester Van der Kamp tijdens Nationaal Schoolontbijt

Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarin ruim 500.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.600 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. Burgemeester Christiaan van der Kamp ontbeet vanmorgen samen met 27 kinderen uit de groepen 7 en  8 van de Verhoeff-Rollmanschool in het gemeentehuis. Hiermee onderstreept hij het belang van een goed ontbijt.
Samen met zo’n 245 andere burgemeesters/wethouders uit heel het land neemt burgemeester Christiaan van der Kamp deel aan het Nationaal Schoolontbijt. De kinderen nemen zelf een compleet ontbijt mee voor de burgemeester en voor henzelf. Zo geven zij het goede voorbeeld voor een gezonde start van de dag.

Donatie aan LINDA.foundation

Christiaan van der Kamp betaalt symbolisch voor het ontbijt met een donatie aan de LINDA.foundation, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt.

Elk jaar kiest Het Nationaal Schoolontbijt een goed doel dat kinderen helpt. Dit jaar is dat de LINDA.foundation. Deze stichting bezorgt ruim 2000 gezinnen, die onder de armoedegrens leven, jaarlijks een onvergetelijke decembermaand; zij ontvangen een set cadeaukaarten waarmee zij boodschappen, kleding en cadeautjes kunnen kopen.

bijt6 (1 van 1)

bijt5 (1 van 1)

bijt4 (1 van 1)

bijt3 (1 van 1)

bijt2 (1 van 1)

bijt1 (1 van 1)There are no comments

Add yours

X