Open-Coffee

Laatste Open Coffee Bodegraven-Reeuwijk

Met de 73e aflevering sluit de Open Coffee Bodegraven-Reeuwijk na ruim 6 jaar haar netwerkbijeenkomsten voor ondernemers af.
In 2009 gestart als eerste Open Coffee in de regio, heeft de OC Bodegraven-Reeuwijk als kleinschalige netwerkgelegenheid talloze ondernemers met elkaar in contact gebracht, waaruit onder andere samenwerkingsverbanden zijn ontstaan en opdrachten zijn voortgekomen.

Met het groeiend aantal netwerkmogelijkheden in de omgeving is de keuze voor ondernemers inmiddels behoorlijk groot geworden en hoewel het door velen als plezierig werd ervaren dat de OC Bodegraven-Reeuwijk dicht bij het oorspronkelijke concept van de Open Coffee bleef, lonkten toch ook de grotere bijeenkomsten met ontbijt, lunch, borrel, workshops en presentaties. Wat dat betreft blijft er op korte afstand voor de Bodegraafse en Reeuwijkse ondernemers voldoende aanbod over, waardoor de OC Bodegraven-Reeuwijk met een gerust hart kan stoppen.

Op donderdag 5 november voor de laatste keer dus. En zoals altijd zijn ondernemers tussen 9.00 en 11.00 uur weer van harte welkom in het AC Restaurant (langs de A12). Meer informatie op www.opencoffeebodegraven.nl.

There are no comments

Add yours

X