I love 80’s & 90’s feest voor Alpe d’HuZes

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook? Onder dit motto doen de Waardense Bianca van Rijn en Bodegraafse Colette Groot als Team Wij staan op! voor het tweede jaar mee aan Alpe d’HuZes. Zij gaan op 2 juni een keer hardlopend en een keer wandelend de Alpe d’Huez op om op deze manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek naar kanker zodat deze droom hopelijk zo snel mogelijk kan uitkomen.
 

Zij organiseren op 16 april een I love 80’s & 90’s feest in De Doortocht in Bodegraven. Op deze spetterende feestavond geeft de Bodegraafse band Have a cigar een benefiet optreden. Daarnaast komt ook DJ Johan Post van Ambitious belangeloos het feest opluisteren. Misschien heb je al eens op zijn muziek gedanst op de 70”s & 80’s party in het Evertshuis in februari.

 

Naast deze fantastische optredens is er ook een speciale act geprogrammeerd en er is een loterij met fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Bodegraafse winkeliers. Er is ook een mogelijkheid om zelf een ludieke actie te bedenken die mee verloot kan worden, zoals bijvoorbeeld een avondje oppassen of een half uurtje schoenen poetsen.

 

De kaarten voor het I love 80’s & 90’s feest kosten EUR 15,-. Dit is inclusief een consumptie. De loten voor de loterij kosten 1 Euro per stuk. De opbrengst komt volledig ten goede aan Alpe d’HuZes. De kaarten kunnen besteld worden via http://bit.ly/1oSJKkU. of zijn te verkrijgen via De Hardloopwinkel in Bodegraven en de winkel van Joke Kaptein in Nieuwerbrug. (Alleen contant te betalen).

 

Meer informatie kunt u vinden op www.facebook.com/teamwijstaanop.

Dia1

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie