Medewerker productie / logistiek voor 40 uur per week

Footer_doove_logo
Wij zoeken een collega die in staat is onder alle omstandigheden doelgericht te werken en die net als wij enthousiast is om daadkrachtig te werken aan verbeteringen in de gezondheidszorg. Het vermogen om sympathie en vertrouwen te winnen van zowel cliënten als collega’s is daarbij heel belangrijk.

Op dit moment is de Doove Care Groep voor Doove Medical op zoek naar:

een medewerker productie / logistiek voor 40 uur per week
woonachtig in de regio Waddinxveen

Wij zoeken:
Een medewerker die inzetbaar is op de technische dienst en de afdeling reconditioneren en indien nodig kan ondersteunen op de serviceafdeling voor het afleveren en installeren van hulpmiddelen,

Wij vragen:
een technische opleiding op LBO-niveau, zeer klantgerichte houding, een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een flexibele instelling. U moet zich aantoonbaar onderscheiden op de volgende competenties: hartelijkheid, doelgerichtheid, betrouwbaarheid en probleemoplossend vermogen.
Rijbewijs B is een vereiste, BE is een pré.

Wij bieden:
Een fulltime dienstverband, een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een groeiend, dynamisch bedrijf, een gedegen interne- en zonodig externe opleiding en een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:
Een competentietest kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Joke den Hartog, personeelsmanager, op 0182-624900

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie