N458 Bodegraven-Reeuwijk: wegafsluitingen van 9-12 november

De N458 bij Bodegraven-Reeuwijk is tussen 9 en 12 november buiten de spits afgesloten voor verkeer. Het betreft de weggedeelten vanaf de Noordzijde en vanaf de Crolesbrug tot net voorbij de rotonde bij de Willem de Zwijgerstraat.
De provincie Zuid-Holland voert in die periode onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

Afsluitingen
De N458 vanaf de Noordzijde is volledig afgesloten van maandag 9 november, 9.00 uur, tot dinsdag 10 november, 06.00 uur.

Het weggedeelte vanaf de Crolesbrug tot net voorbij de rotonde bij de Willem de Zwijgerstraat is afgesloten:

  • Op dinsdag 10 november tussen 9.00 en 16.00 uur.
  • Van dinsdag 10 november, 19.00 uur, tot woensdag 11 november, 06.00 uur.
  • Van woensdag 11 november, 19.00 uur, tot donderdag 12 november, 06.00 uur.
  • Van donderdag 12 november, 19.00 uur, tot vrijdag 13 november, 06.00 uur (reserve voor eventuele uitloop).

Woningen en bedrijven blijven (beperkt) bereikbaar voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten. Het verkeer wordt omgeleid met borden via de N11 en de Broekveldselaan. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Werkzaamheden
Oorspronkelijk wilde de provincie de N458 ter hoogte van de Noordzijde gedeeltelijk herinrichten om de verkeersveiligheid voor fietsers te vergroten. Na overleg met de omgeving beperken de werkzaamheden zich nu tot onderhoud aan het wegdek. Een deel van de asfaltlaag wordt verwijderd en vervangen. Ook brengt de provincie nieuwe belijning aan. Dit geldt ook voor het traject Crolesbrug tot iets voorbij de rotonde Willem de Zwijgerstraat. Vanaf medio november worden onder andere de openbare verlichting en bebording aangepast.

Hinder
Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is enige vorm van ongemak niet te voorkomen. Verkeer en omwonenden moeten rekening houden met tijdelijke overlast en (geluids)hinder.

Bron: www.zuid-holland.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie