ZuchndvIkG

Opnieuw veel animo voor groepsaankoop zonnepanelen

Er blijkt opnieuw veel interesse in de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland.
Inmiddels hebben ruim 3.400 inwoners van de provincie Zuid-Holland zich aangemeld als deelnemer. De inschrijving voor de actie sluit op 11 november, geïnteresseerden hebben nog een week om zich vrijblijvend in te schrijven.

Vijfde groepsaankoop
Dit is de vijfde groepsaankoop van SamenZonneEnergie waaraan inwoners van Zuid-Holland kunnen deelnemen. “Wij zijn blij met het mooie aantal inschrijvingen tot op heden,” zegt Kirsten Kremer, projectmanager van SamenZonneEnergie, “want hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te sterker staan we om een goed aanbod voor alle deelnemers te bedingen.”

Interesse duurzame energie
De interesse in het opwekken van eigen duurzame energie is begrijpelijk. Gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in 6 tot 10 jaar volledig terug.

De systemen gaan minimaal 25 jaar mee, terwijl de elektriciteitsprijzen verder toenemen. Een investering in zonnepanelen rendeert daarom aanzienlijk beter dan een gemiddelde spaarrekening.

Bovendien wekken zonnepanelen groene stroom op, waardoor een zonnepanelen-eigenaar bijdraagt aan een duurzamere omgeving.

Veiling
Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. Deze leveranciers mogen niet zomaar meedoen, maar doorlopen eerst een uitgebreid kwalificatieproces. “Kwaliteit staat altijd voorop”, aldus Kremer.

De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet alle deelnemers een aanbod voor een zonnepanelensysteem op maat.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk ondersteunt deze actie, maar ook initiatieven van lokale aanbieders, van harte. Adressen van lokale aanbieders staan op www.duurzaambouwloket.nl 

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend deelnemen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl.

There are no comments

Add yours

X