‘PuntKomma’ geeft bezoekers hernieuwde voorjaarsbelevenis

Na maanden keihard werken opent de gerestylde lifestylewinkel ‘PuntKomma’ voor het eerst haar deuren op donderdag 3 maart 2016. “Onze winkel aan de Prins Hendrikstraat 3 in Bodegraven kent naast eigentijdse damesmerken nu ook een prachtige sportieve herencollectie. Wij zijn na deze inspanning weer klaar voor een nieuwe start en daar hebben we echt enorm veel zin in”, vertellen de trotse eigenaren Klaas Jan en Renske van Dam enthousiast.
 

Renske van Dam: “Voor zowel dames als heren voeren we vooral merken uit het midden en hogere segment zoals Marc O’polo, Scotch & Soda, Bruun & Stengade, Brax, Cambio, Dante6, Gabba, McGregror en Gerry Weber. Onze doelgroep is breed ingestoken, waardoor zowel jong en oud goed bij ons kan slagen.” Naast de dames-en herencollectie biedt de winkel ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires en lifestyle-artikelen. Even wachten op je partner, vriend of vriendin? Dat kan aan de stoere counter die als eye-catcher de winkel siert.

 

Pand doorgebroken

‘PuntKomma’ Mode is gevestigd in hetzelfde pand waar voorheen Egel Mode zat. Klaas Jan van Dam: “Dit pand hebben we doorgebroken tot aan de locatie waar voorheen Verkuilen schoenen was gevestigd. Hierdoor is er een totale oppervlakte van 380 m2 ontstaan, waardoor wij nu een veel grotere diversiteit uit het modesegment kunnen aanbieden.”

 

Ervaren eigenaren

Egel Mode houdt dus niet op te bestaan. Integendeel, ze gaat verder onder de naam ‘PuntKomma’. Een lifestylewinkel met eigentijdse, frisse mode in een leuke en gezellige ambiance waar klantvriendelijkheid en service nog steeds hoog in het vaandel staan. Klaas Jan en Renske van Dam, initiatiefnemers en eigenaren van ‘PuntKomma’ bezitten samen bijna 50 jaar aan vakkennis in de confectie en retail. Renske van Dam: “Met het aanbod, service en onze ervaring hopen we dat een bezoek aan ‘PuntKomma’ voor veel mensen een belevenis wordt. Dat klanten met een goed gevoel onze winkel verlaten en natuurlijk weer graag terugkomen.”

IMG_8246
Voorkant van de winkel in de Prins Hendrikstraat 3

IMG_8244
De laatste dagen alles gereed maken voor de grote opening op donderdag 3 maart

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie