SterrenKampioen

Sterrenteam Vriendenschaar en C1 kampioen

In Ridderkerk zou het kunnen gebeuren. Het Sterrenteam had nog 1 punt nodig om alleen als kampioen te eindigen.Onderweg bereikte ons het bericht dat de eerste wedstrijd verloren was. Alle hoop was op de tweede wedstrijd gevestigd. Met enthousiasme werden we onthaald, als extra mascottes. Nu kon het niet meer mis gaan.
En het werd een fantastische wedstrijd. Het team stond op scherp. Ballen werden onderschept en naar de aanval gebracht. Het eerste doelpunt liet even op zich wachten. Kansen genoeg, maar ze gingen er net niet in. Maar toen eenmaal het gat in de korf gevonden was, waren de Sterren niet meer te stuiten.

Door 3 goals van Anneloes, 1 van Domingo en 1 van Linda werd met 5-1 gewonnen! Hiermee was het kampioenschap een feit!

Zoals wij al tegen elkaar zeiden: We gaan op naar de Sterren, en daar voorbij!!

Kanjers zijn jullie! Gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

SterrenKampioen

Door: Luuc Ritmeester

C1 VRIENDENSCHAAR TOCH KAMPIOEN IN EERSTE KLASSE

De C1 van Vriendenschaar presteerde dit veldseizoen al ontzettend goed en dat met veel jonge, nieuwe spelers erin. Onder leiding van coaches Henny en Anita werden toch weer mooi de puntjes binnen gehaald. Helaas leek het erop dat het van een kampioenschap net aan niet zou komen en dat enkel op basis van doelsaldo. Qua aantal punten staan Vriendenschaar en concurrent KZ/Danaïden namelijk altijd nog gelijk, maar in het wedstrijdkorfbal kan er maar één de winnaar zijn… Het leek er geruime tijd op dat KZ/Danaïden dit zou zijn, omdat zij een hoger doelsaldo hadden dan de C1 van Vriendenschaar, maarrrr… Niks leek minder waar! Want na wat heen en weer ge-e-mail met het KNKV, bleek dat een kampioenschap beslist zou worden aan de hand van onderling resultaat. En op dit gebied was Vriendenschaar echter de kampioen. Helaas bereikte ons dit nieuws pas, nadat zij de laatste wedstrijd al gespeeld hadden. Met een smoes werden de C1’ers afgelopen zaterdag alsnog naar het veld gelokt, om onder luid gejuich van veel publiek op het eigen veld (en met heerlijk weer) alsnog gehuldigd te worden! Wat waren ze verrast, maar wat hebben ze het ook verdiend. C1 kampioen in de eerste klasse, een topprestatie!

C1Kampioen

Achterste rij v.l.n.r:

Selmir, Maud, Sofie, Imar, Puck, Lineke

Voorste rij v.l.n.r:

Justin, Luuk, Henny (coach), Anita (coach),There are no comments

Add yours

X