Succesvol Indoor Bodegraven druk bezocht

Dit weekend vond de 19e editie van Indoor Bodegraven plaats.
Op het Hippisch Centrum in Bodegraven kwamen geïnteresseerden van heinde en verre om het gevarieerde programma bij te wonen.
Vooral de Carrousel en Roofvogelshow waren bijzonder en drukbezocht.
Deze hoogtepunten in het programma trokken veel publiek. Beide activiteiten werden warm en enthousiast ontvangen door de aanwezigen.

Tijdens de carrousel brachten circa 30 ruiters gezamenlijk een kür. Het indrukwekkende geheel is vrij uniek, een dergelijk
fenomeen is niet veel meer te zien. Alle leeftijden waren vertegenwoordigd; de jongste ruiter was 8 en de oudste circa 50 jaar oud.

Ook was er mooie mix gemaakt; van pony’s tot gerenommeerde paarden, van ervaren ruiters tot starters.. Ze kwamen allemaal voorbij en hadden allemaal hun eigen aandeel in het geheel.

Een stukje van de carrousel is hier te zien:

Uiteraard bestond Indoor Bodegraven uit verschillende küren, veelal op muziek, maar ook springen en dressuur waren onderdeel van het programma. Om de variatie dit weekend compleet te maken, werd er op zaterdagvond een roofvogelshow georganiseerd.

Onder begeleiding van twee ervaren roofvogel- meesters vlogen de imposante beesten rakelijks over het publiek. Naast uitleg over de vogels, kreeg iedereen de kans hen van dichtbij te zien. Een aantal kinderen werden uitgenodigd de vogels wat beter te leren kennen. Zij mochten de dieren ontvangen op hun arm, hen voeren en dichtbij de meesters plaatsnemen om alles goed te kunnen zien.

De roofvogel- meesters wisten het publiek te verrassen en op te schrikken, door de vogels door vrijwel de hele bak te laten vliegen. De aanwezigen waren zichtbaar geboeid, en schrokken zich af en toe op een vermakelijke manier een hoedje.

Klik op de foto om deze groter te zien.
Foto’s gemaakt door PHOTORIK.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie