Textiel komt tot leven

Textielkunstenaar en textieldocente Elly Nederpeld gaat op vrijdag 4 maart een zeer indrukwekkende avond over textiel verzorgen. Textiel is gedurende de gehele geschiedenis altijd zo “heel gewoon”. Je leeft er letterlijk tussen: Beddengoed, keukentextiel, huisinrichting en kleding. Op deze avond laat Elly de deelnemers zien wat er momenteel gebeurt op textielgebied. Want we leven in spannende tijden! Veel nieuwe materialen en nieuwe technieken.
Elly is lid van de landelijke borduurgroep “Steek Plus” en de Alphense groep “Treffend Textiel”. Ze laat ook eigen werk zien en U kunt kennismaken met een nog vrij onbekende techniek. Zo kunt U zelf aan de slag gaan en wellicht een kleine herinnering mee naar huis nemen.

 

Bezoek deze bijzondere avond op vrijdag 4 maart in het Kunstcafé van het Evertshuis. De avond begint om 20.30 uur. Toegangskaarten à € 9.- kunnen gekocht worden aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via www.evertshuis.nl. Meer informatie: 0172-618484.

SONY DSC

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie