The Read Shop Express Karssen opent dit weekend

blank

The Read Shop Express Karssen opent dit weekend haar deuren. Iedereen is van harte welkom om zaterdag 30 januari onder het genot van een hapje en drankje de winkel op de hoek Wilhelminastraat/ Prins Hendrikstraat in Bodegraven te bekijken. The Read Shop start met diverse openingsacties.

blank


,,Met veel enthousiasme starten we dit weekend met onze boekhandel. Na een verbouwing is het een moderne, frisse winkel met een breed assortiment geworden. We zijn trots op het resultaat en willen graag iedereen uitnodigen om onze winkel te komen bekijken. Op zaterdag 30 januari staan een hapje en drankje klaar en hebben we diverse openingsacties”, vertellen eigenaren Michiel en Helmi Karssen.  ,,In het kader van de Nationale Voorleesdagen verkopen we bijvoorbeeld het vrolijke prentenboek ‘We hebben er een geitje bij’ van Marjet Huibers en Iris Deppe voor 4,95 euro en iedereen krijgt bij aankoop van een zaterdagkrant een gratis croissant van BROOD&KO, die laatste actie geldt een maand lang.” Ook de komende weken houdt Karssen vele acties, houdt daarvoor de lokale en sociale media in de gaten. Denk hierbij aan Valentijnsacties en acties rond Geef mij maar een boek.

The Read Shop Karssen is een 96 vierkante meter grote winkel met een actuele voorraad van de top 60-boeken, een ruim assortiment kinder- en jeugdboeken,  wenskaarten, kantoorartikelen, tijdschriften, kranten, cadeaukaarten, tabak, kansspelen en cadeauartikelen.  De winkel is gevestigd op de plek waar Michiel’s overgrootvader in 1899 zijn winkel in papier en tabak startte. Die winkel groeide uit tot boekhandel Karssen, een gerenommeerde boekhandel met het predicaat hofleverancier. The Read Shop biedt  goede service zoekt de samenwerking met andere lokale ondernemers, zoals de actie een krant met croissant van BROOD&KO.

Voorafgaand aan de eerste verkoopdag vindt op vrijdagavond 29 januari de officiële openingshandeling plaats door de familie Karssen. De afgelopen weken hield Karssen een succesvolle crowdfundingsactie. In slechts drie weken behaalden de ondernemers hun doel van 10.000 euro. ,,We zijn dankbaar voor alle steun en gaan er alles aan doen om onze droom waar te maken.”

The Read Shop Express Karssen, Wilhelminastraat 1 2411 CW Bodegraven. Tel. 0172-701015, e-mail: Karssen@readshop.nl en www.readshop.nl. Volg @ReadshopKarssen op Twitter en facebook.com/readshopkarssen.

Over The Read Shop

The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, tabak en een groeiend assortiment gift. The Read Shop is een sterk groeiende 100% franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. The Read Shop stemt het assortiment af op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. The Read Shop is keurmerklid van de Nederlandse Franchise Vereniging. Zie voor meer informatie over The Read Shop: www.readshop.nl. The Read Shop en The Read Shop Express zijn onderdeel van Retail Development Company BV.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie